NetCaffe-e 2005

 

Net Caffe-e 2005

EGY TÖKÉLETES MEGOLDÁS INTERNET KÁVÉZÓK ÉS INTERNET PONTOK, ÖNKORMÁNYZATOK ÉS KÖNYVTÁRAK SZÁMÁRA.
(Melyet már több mint 150 helyen használnak.)

Szeretné tudni ki-, mikor-, mennyi ideig volt az Ön(ök) internet kávézójában?
Szeretné kontrollálni a számítógépek használatát beléptető rendszer segítségével?
Szeretné ellenőrizni a napi-, heti-, havi-, vagy éves forgalmát, bérlet értékesítéseit?

Ebben nyújt cégének segítséget a Net Caffe-e 2005 program, mely naplózza a gépek használatát, kiszámítja a fizetendő összeget (akár több ártarifa esetén is). Az értékesített bérletek használatát követheti nyomon, informálódhat annak érvényességéről, még felhasználható egyenlegéről. Az ügyfelek egyéb fogyasztásai (pl.: étel, ital...) és vásárlásai (egyéb termékek) is folyamatosan rögzíthetők, majd a géphasználattal együtt a végösszegben szerepeltethetők. És ez csak egy csipet abból amit tud a program, melyhez elegendő egyetlen személy, mely a programot üzemelteti.

A Net Caffe-e 2005 felülete úgy lett kialakítva, hogy mind a kezelők, mind a tapasztaltabb felhasználók könnyedén használhassák.

 

A rendszer felépítése:

Konzol program

Egyetlen programból, az összes kliens nyomonkövethető, vezérelhető. On-line módon tájékoztat a számítógépek állapotáról (be van-e kapcsolva, használatban van-e, ha igen, mennyi ideje...
Lehetővé teszi a kliensek távoli be-, illetve kikapcsolását, a vendégek vásárlásainak rögzítését, majd a géphasználattal együtt történő elszámolását.

 

Egységárak

Két alaptípusú (perc alapú és fix díjas) egységár használatát biztosítja a rendszer. Mindkét esetben a használt idő alapján történik az elszámolás. Mindkét típusból korlátlan variáció hozható létre, egyedi idényeknek megfelelően
A perc alapú egységáraknál megadható, hogy egy adott időegység (pl: az első negyed óra) kötelezően fix díjon számítódjon, majd ezt követően minden megkezdett perc díjköteles legyen. A program el tudja különíteni a hétvégi és a hétköznapi díjakat, így a szombatra és a vasárnapra, a hétköznapitól eltérő ár adható meg.
A fix díjas elszámolásnál egy előre megadott időegység (pl: félóra, 45 perc... ezek szabadon megadhatók) alapján kalkulálja a rendszer a használati díjat.

 

Bérletek, bérlet típusok

Szabadon, több típusú, fizetési- és felhasználhatósági összegű, érvényességi időtartamú bérlettípus állítható elő. A bérletek felépítése hasonló, a mobil feltöltőkártyákéhoz. Megadható, hogy mennyi a fizetendő-, felhasználható összeg, meddig érvényes az adott bérlettípus.
Eladáskor a bérlet sorszáma megadható, vagy a rendszer által folyamatos sorszámozással generáltatható. Az értékesített bérlet kinyomtatható, melyen a sorszám vonalkód formájában kerül nyomtatásra. Így akár vonalkód olvasóval is azonosítható.
A rendszer minden eladott bérletet eltárol, folyamatosan nyomon követi azok használatait. Így akár az értékesítéseik, akár a felhasználhatóságuk, egyenlegük... azonnal nyomon követhető, aktuális állapotuk kinyomtatható.

 

Foglalások, előjegyzések

A rendszer lehetőséget biztosít a kliensek előre lefoglalására. A foglalások nyomonkövethetők, időpont ütközések esetén figyelmeztet a program. A kliensek indításakor megvizsgálja, hogy van-e az adott kliensre érvényes foglalás a nap hátralévő részében és jelzi, hogy a vendéget időben tájékoztatni lehessen.

 

Kliensek indítása

A Net Caffe-e 2005 három indítási módot biztosít (normál, fix idős és bérletes). A normál indítás esetében az ügyfél dönti el meddig használja a klienst, míg a másik két módnál előre meghatározott időtartamig lesz biztosítva a számítógéphasználat.
Hogy melyik kliens használható meghatározhatja az operátor is, valamint kód segítségével az ügyfél is választhat számítógépet.
A kliens számítógép az indítással egyidőben bekapcsolható, így vendége már a használatra kész számítógépnél foglalhat helyet.
Mind a menüsorból, mind a felbukkanó menün keresztül szinte minden funkció azonnal elérhető.

 

Termékek értékesítése, raktárkészlet

Napi zárás, jelentés küldése e-mailben

Kikapcsolás, újraindítás

Nap végén, vagy nap közben is (energiatakarékossági okokból) a konzolról minden kliens egyszerre, vagy külön-külön is kikapcsolható, újraindítható, bekapcsolható.

 

Gyakorlatok, edzéstervek

Bevételezés, készletelés

Korlátlan számú termék tárolását és készletkövetését biztosítja a rendszer.
A program a termék értékesítésekor automatikusan kezeli a készletet, legyen az a vendég fogyasztása, egy blokkos értékesítés... Mivel a szoftver minden bevételezést és értékesítést tárol, így a készleten lévő termékek aktuális állapota percre pontosan lekérdezhető.