Fitness System

 

Fitness System

Tapasztalatok alapján fejlesztett szoftver, mely ötvözi a könnyű kezelhetőséget, valamint a pontos és azonnali nyilvántartást.
A program minden egyes modulja úgy lett kialakítva, hogy különösebb számítástechnikai szakértelem nélkül, egyszerűen lehessen használni, a lehető legtöbb adatról azonnal az aktuális állapotot mutassa, és az edzőteremben előforduló tevékenységek minden mozzanatát lefedje.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a Fitness System használatával az edzőtermek hatékonysága jelentős mértékben megnő.

 

A rendszer felépítése:

Vendégek

A legfontosabb szempont, hogy vendégei a maximális kiszolgálást kapják és a lehető legjobban érezzék magukat. A rendszer, vendégei érkezését rögzíti és folyamatosan tájékoztatást ad állapotukról. Folyamatosan biztosítja partnereinek a vásárlásokat, melyeket szintén eltárol, majd a távozáskor egyösszegben történhet az elszámolás. Amennyiben ügyfele érvényes bérlettel rendelkezik, akár vendége neve alapján is képes arra a program, hogy automatikusan megkeresse, majd felajánlja használatra.
A rendszer figyeli a névnapokat és a megadott születésnapokat. Amennyiben vendége vagy a születésnapján-, vagy a névnapján látogatja meg edzőtermét, úgy ezt a program jelzi. Ekkor akár egy kis ajándékkal, vagy ingyenes szolgáltatással tud kedveskeni számára.

 

Értékesítések, számlázás

A Fitness System lehetőséget nyújt arra, hogy vendégei, ottartózkodásuk alatt folyamatosan fogyasszanak, vásároljanak, majd távozásukkor mindent egyösszegben számoljon el a rendszer. A teremhasználatról és egyéb vásárlásokról a törvényi előírásoknak megfelelő számla nyomtatható.
Lehetőség van arra is, hogy betérő vendégei, akik nem vesznek igénybe szolgáltatást, direktben vásároljanak (azaz nem történik beléptetés, csak vásárlás), mely szintén számlázható.

 

Napijegyek

A programban korlátlan számú napijegy (masszázs, aerobic, szauna, szolárium...) hozható létre. A vendég beléptetésekor kiválasztható a napijegy típusa. A kiválasztott jegy alapján a rendszer automatikusan megmutatja a teremhasználatért (szolgáltatás igénybevételéért) fizetendő díjat, melyet szerepeltet a kiléptetéskor az elszámolásban is.
A különböző napijegyek használatával jól elkülöníthetők a forgalmi statisztikák eredményei, azaz egyszerűen nyomon követhető, melyik szolgáltatás kör van a leginkább kihasználva...

 

Bérletek, bérletértékesítések

A Fitness System program korlátlan számú bérlettípus (súlyzós, aerobic + szauna, szolárium...) létrehozását biztosítja. A bérletek érvényessége megadható napokban- (pl.: 30 nap), valamint alkalomra (15 alkalom) vonatkozóan.
Értékesítésükkor elegendő kiválasztani a megfelő típusú bérletet, megadni az érvényességének kezdeti időpontját, sorszámát (ezt a rendszer automatikusan is generálhatja), valamint hogy szekrény bérlet tartozik-e hozzá? Az értékesítéssel egy időben vonalkóddal ellátott bérlet nyomtatható, így megkönnyítve a későbbi beazonosítását.
Amennyiben kívánja, úgy az értékesített bérlethez fényképet is társíthat (lefotózhatja a szoftver segítségével a vendéget). Ez a kép nem kerül nyomtatásra, viszont a vendég beléptetésekor automatikusan megjelenik, tehát egyszerűen beazonosítható a bérlet használója.

 

Bérletek feltöltése

A már lejárt bérletek feltöltésére is lehetőséget biztosít a program. Ez a menüpont akkor hasznos, ha a nem szeretne minden egyes értékesítéskor új bérletet nyomtatni, mivel a meglévő hibátlan, tökéletesen állapotban van, tehát még használható.

 

Elő-bérletek

Csoportos bérletek

Hitelszámla

Törzsvendégei számára úgynevezett hitelszámlát nyithat, melyrea bérletértékesítéseket, váráslásokat... átvezetheti. Ennek a funkciónak a segítségével a program nyilvántartja a még ki nem fizetett tételeket, göngyölíti azokat és a vendég minden érkezésekor megmutatja a hitel aktuális egyenlegét. A számlán lévő összeg akár tételenként, akár egyösszegben kiegyenlíthető, kivezethető.

 

Gyakorlatok, edzéstervek

Bevételezés, készletelés

Korlátlan számú termék tárolását és készletkövetését biztosítja a rendszer.
A program a termék értékesítésekor automatikusan kezeli a készletet, legyen az a vendég fogyasztása, egy blokkos értékesítés... Mivel a szoftver minden bevételezést és értékesítést tárol, így a készleten lévő termékek aktuális állapota percre pontosan lekérdezhető.

 

Standolás, napi zárás, nyomtatások

Mivel a Fitness System tárol minden információt (vendégekről, bevételezésekről, vásárlásokról...), így bármikor, fillérre pontos napi zárást biztosít. A standolás naponta többször is elvégezhető, tehát az alkalmazottak egymásnak korrektül tudják átadni a készlete, kasszát... A napi zárásokat a program emailben is el tudja küldeni, így Ön akár távolléte alatt is tájékozódhat forgalma és készlete aktuális állapotáról.
A napi zárás mellett több kimutatás, lista áll rendelkezésére, hogy edzőterme, értékesített bérletei... állapotáról a lehető legpontosabb képet kapja. Minden lista, lekérdezés nyomtatási kép formájában megtekinthető, nyomtatható, valamint exportálható Word, Excel... formátumokba.