Hírlevél v2

 

Hírlevél v2

Értesítse partnereit a lehető legegyszerűbben és a leggyorsabban!

Minden cég életében el jön az az idő, amikor partnereit elektronikus úton szeretné értesíteni az újdonságokról, akciókról, változásokról. Ehez nyújt segítséget ez a program, mely a legegyszerűbb igényektől a több csoportos hírlevélküldéseken át ad komplett megoldást anélkül, hogy speciális számítástechnikai ismereteket igényelne.

 

Amit nyújt a program:

Feladók

A rendszer több feladót (külön-külön feladói névvel, e-mail címmel) tud tárolni. Az aktuális küldőt elegendő a levél elküldése előtt kiválasztani.
Ennek segítségével akár minden hírlevél csoportnak más és más címről küldhető a hírlevél.

 

Csoportok

Korlátlan számú hírlevél csoport hozható létre. Ennek segítségével minden partnere, kizárólag a számára fontos és érdeklődési körének megfelelő információkat kapja meg.

 

Hírlevél tagok

Korlátlan számú hírlevél tag rögzíthető a rendszerben,melyek csoportokba sorolhatók. Minden címzettnél megadható, hogy HTML alapú, vagy sima szöveg formátumú levelet kapjon.
A rendszer megkeresi az azonos e-mail címeket, így egyszerűen kiszűrhető, hogy valaki több példányban kapja meg az információkat.

 

Importálás Excel formátumból

A hírlevél tagok importálásával egyszerűen konvertálhatók be a már rögzített e-mail címek Excel formátumból. Így akár meglévő címjegyzékét is felhasználhatja és nem kell ismételten rögzíteni az azokat.

 

Címlista exportálása Excel formátumba

A program lehetőséget biztosít arra, hogy a meglévő címlistát xls formátumba lemente. Ez akkor lehet hasznos, ha Excelben kívánja karbantartani az adatbázisát. A létrehozott Excel állomány teljesen kompatibilis a Hírlevél v2 program import funkciójával, így a karbantartás után frissíthető az adatbázis.

 

Web-modul készítése

A hírlevél tagok fel-, illetve leiratkozását könnyíti meg, ha egy inter-aktív weboldal segítségével ezt Ő saját maga tudja megtenni.
A rendszer pár adat megadását követően le tudja generálni az oldalhoz szükséges fájlokat, amely mindezt lehetővé teszi és az adatokat tárolja.

 

Tagok frissítése Web-modulból

A rendszer egy gombnyomásra frissíteni tudja a Web-modulon keresztül felíratkozott Hírlevél tagok listáját, legyen szó akár fel-, akár leíratkozásról. Ennek segítségével Önnek csak a levél megszerkesztésére kell az időt fordítania, mivel a többit a Hírlevél v2 program elvégzi Ön helyett.

 

Levél írás, küldés

A levél megírása, formázása megegyezik a legáltalánosabban elterjedt szövegszerkesztők használatával, tehát nem kell új ismeret a program használatához. Egyszerűen hozhatók létre táblázatok, hivatkozások, hiperlinkek..., vagy másodperc alatt illeszthet be képeket, e-mail címeket... a levél törzsébe.
Hogy még személyesebb legyen levele, egy kattintással megvalósítható, hogy a a hírlevél tagoknál megadott név, vagy e-mail cím bekerüljön a szövegbe. Ekkor a rendszer minden partnerének személyre szólóan (pl: Tisztelt Nagy Imre, Tisztelt Kiss Tamás...) továbbítja az információkat.
Amennyiben mindez kevésnek bizonyulna, lehetőség van a levelet közvetlenül HTML kódok alapján is szerkeszteni.

 

Sablonok

A Hírlevél v2 program 7 darab előre gyártott sablont tartalmaz, mely segítséget nyújthat az első levele megírásához. A sablonok (melyek egy kattintással megnyithatók) szabadon módosíthatók, használhatók.

 

Csatolt állományok

A Hírlevél v2 program lehetővé teszi csatolt állományok hozzáadását a levelekhez, azok törlését, karbantartását... Ezáltal még több fontos információt küldhet partnerei számára.

 

Küldés

Egyszerre több hírlevél csoport számára is továbbítható a levél. Amennyiben a küldés bármilyen oknál fogva megszakadna, úgy megadható, hogy melyik címtől folytassa a rendszer a küldést.
A küldés folyamatáról a rendszer folyamatosan tájékoztatás ad, így az nyomonkövethető, illetve beállítható, hogy napló állományt készítsen a rendszer a küldésről (melyik e-mail címre mikor lett kiküldve a hírlevél).